Ängeholmsvägen 58 / Nyby

Laholm, Halland

Bashyra: 650 kr/m²/år
Typ av lokal: KontorButikIndustri/lager
Storlek: 100-650 m²
Tillträde: 2018-01-01

Lager & kontorslokaler på bra läge i Laholm, Nyby Industriområde

650 kvm fräscha lager/kontorslokaler med stor anpassningsmöjlighet...

...på bra skyltläge i ett av Laholms mest centrala industriområden, med 5 minuter till motorväg, tåg och centrum.

I Nyby industriområde i Laholm ligger fastigheten Nyby 3;27 på Ängelholmsvägen 58, en 2000 kvm stor uthyrningsfastighet med hyresgäster som bland andra ambulanssjukvården i Halland och Studieförbundet Vuxenskolan.

Lokaler i fastigheten finns hyresledigt fr.1/3-18 är. Lokalen omfattar 650 kvm stor lager/kontorslokal med stor anpassningsmöjlighet som tidigare tillhört Postnord. Lokalerna totalrenoverades i samband med Postens inflyttning 2008 är sedan dess otroligt fräscha med lastbrygga, god ventilation och indragen fiber.

Först en entré som leder in till en reception, där posten tidigare haft sin utlämning av paket som i sin tur leder till ett stort kontor / konferensrum. I anslutning till konferensrummet ligger 2 mindre kontor. I lokalens borte del finns 2 omklädningsrum med dusch, toalett och matsal, I övrigt har lokalen en öppen planlösning uppdelat i 2 sektioner, varav en är tillbyggd. Lokalens port förenklar logistiken och den öppna planlösningen gör lokalen otroligt anpassningsbar efter era önskemål.

Lokalen har en geografiskt fördelaktig placering i utkanten av Nyby industriområde nära anslutande vägar från Halmstad, Våxtorp, Båstad och Mellbystrand.

Hyresinformation

Värme, fastighetsskatt och el tillkommer

Fastighetsinformation

Parkering

I anslutning till fastighet

Kommunikationer

  • Buss, 150 m

Tyvärr ingen statistik i området för närvarande

Robin Henriksson

Robin Henriksson

Spot On Förmedling

Planlösning Ängeholmsvägen 58 / Laholm / Halland

Planlösning