Slottsmöllan / Slottsmöllan

Halmstad, Halland

Typ av lokal: Kontor
Storlek: 389 m²
Tillträde: 2018-05-01

Kontor vid Slottsmöllan med utsikt mot Nissan

Tillfälle att hyra ett snyggt och modernt kontor i anrik fastighet, i fantastisk miljö, vid populära Slottsmöllans företagsområde.

Tillfälle att hyra ett snyggt och modernt kontor i anrik fastighet, i fantastisk miljö, vid populära Slottsmöllans företagsområde.

Det är inte ofta det dyker upp så här fina kontor, men nu har vi möjlighet erbjuda ett snyggt renoverat kontor med vacker utsikt mot Nissan. Lokalerna är anpassade med rum och öppna ytor. Viss förändring av planlösning kan utföras i samråd med fastighetsägaren. Lokalerna är tillgänglighetsanpassade med hiss och handicap wc. Lokalen har två entréer. En huvudentré och en entre utmed Nissan, där hissen finns.

Kontakta oss för mer information och visning.

Hyresinformation

Fastighetsinformation

Parkering

Gratis parkering

Område och närservice

Slotttsmöllans företagsområde. Lunchrestauranger, Tandläkare, Gym, Vårdcentral mm

Företag i närheten:
  • PwC
  • ÅF

Kommunikationer

  • Buss, 100 m

Marknadshyra för kontor i Halmstad

A-läge: 1200-2300 kr/m²
B-läge: 850-1400 kr/m²
C-läge: 650-1200 kr/m²

Om Halmstad

Halmstad med sina 100 000 invånare är en av Sveriges främsta tillväxtkommuner och har en unik placering i en av Sveriges snabbast växande regioner – Öresundsregionen med närheten till kontinenten.

Antal invånare: 100 000

Större företag

Martin & Servera AB, Albany International AB, Attendo Sverige AB, Retlog AB, Getinge Sterilization AB, Lernia Bemanning AB, Arriva Sverige AB, Frösunda Omsorg AB, HMS Industrial Networks

Transportmedel och kommunikationer

Logistikläget med en central flygplats, dubbelspår, E6an och en av landets modernaste hamnar gör Halmstad till den perfekta etableringsorten ur ett logistiskt perspektiv. Topp 10 i logistikranking (Intelligent Logistik 2015).

Robin Henriksson

Robin Henriksson

Spot On Förmedling

Planlösning Slottsmöllan / Halmstad / Halland

Planlösning

Befintlig planritning - lokal kan anpassas